Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Faaaan!

Publicerad 2016-08-29 21:06:37 i

Alltså. Jag skrev ett låååångt inlägg om hur fanstastiskt JOBBIG den här dagen har varit! Allt har varot kaos och ingenting har gått smidigt.

Tror ni inte att inlägget försvinner för att jag har VÄRLDENS SÄMSTA MOOOOBIL!!!! \!|!\€\$\$£\£\!|$\*\+\£}+}+#+}=|$$\£\!|€|€\€[€\€|!€|$|

Gaaaah!!!!!!

Maraton next

Publicerad 2016-08-25 22:27:03 i ViktVäktarna,

När man får barn läggs all ens fokus på deras milstolpar i livet. Alla framsteg och all deras utveckling minns man nästan på dagen. Det är en otroligt härlig känsla att få uppleva det, se deras liv ta form i brist på bättre uttryck. Men mitt i all denna extas tror jag att det är lätt att man glömmer sig själv. Man glömmer se sina egna framgångar, framsteg och utveckling i livet.

Dem senaste åren har jag (läs vi) köpt hus, köpt två fina bilar, jag har fått ett jobb, vi har fått två underbara barn, gått igenom underbara och mindre underbara stunder. Jag har utvecklats och nått stora milstolpar i livet. Jag har inte lagt större tyngd på dem ur den synpunkten, alltså ur ett utvecklingsperspektiv. Jag har varit nöjd, glad och stolt, men inte stolt på det sättet att JAG skapat allt detta. Utan stolt i att jag har ett bra liv.

Men IDAG, för första gången i mitt liv, är jag så sjukt stolt över mig själv! Jag förstår att det blir tjatigt för många att läsa om min träning, men ja, jag behöver få skriva om den. Min dröm har alltid - ALLTID - varit att kunna springa. Jag har Aldrig kunnat det. Aldrig kunnat springa varvet runt på gympan när jag var liten. Aldrig kunnat vara med i tävlingar osv. Jag har nästan accepterat det faktum att jag aldrig kommer kunna springa. Det kanske är en konstig dröm för många, men för mig känns löpning som någon slags frihet.

I alla fall, jag fick ett infall efter jobbet att dra till gymmet (på grund av jävligt dålig kosthållning idag). Det kändes lite tungt och egentligen ville jag bara slänga mig i soffan med en kall Zero. Jag åkte iaf till gymmet och det resulterade i 6 fucking km intervall-löpning! Fattar ni hur stort detta är för mig??? 6 km kanske inte är något för en löpare, eller för alla andra dödliga för den delen, men för mig är det ett jävla mirakel. Jag är så sjukt stolt över mig själv. Att allt jag kämpat dem senaste månaderna gett resultat! Jag har inte längre samma kondition som Britt-Maries farmor. Heja mig!


Liknande inlägg

LV & jobb

Publicerad 2016-08-23 22:03:49 i Jobb, Småbarnsliv,

Alltså herregud, kolla bara på dessa skönheter! Fick sån jävla ha-begär på alla dessa nu när en vän taggade mig på Willhelmina Vintage. Jag vill ha alla 3....NU!

Bilderna är från Willhelminavintage på Instagram.

Utöver ångesten som uppstod över väskorna händer det inte mycket här hemma. Killarna i familjen är sjuka. E har bihåleinflammation och går på antibiotika och Niro fick stanna hemma idag pga dålig natts sömn och jobbig hosta.

På jobbet är det skickvecka så där händer det en del. Den här veckan har jag paus från träning vilket känns skönt med tanke på sjukstuga, skickvecka och lite annat som händer. Men nästa vecka kör vi igång igen. Tisdag kl 6.30. Längtar.

En kort resumé av de senaste dagarna. Celine är busig och i en väldigt trotsig period. Finns inte mycket tålamod över när kvällen kommer. Men nu sover alla. Jag sitter och dricker dagens 3e (!!) cola zero och försöker andas in lugnet innan jag också lägger mig.

Niro har fått sig en egen härlig stil. Hiphop/smartie/gulleplutt. Celine sa häromdan "mamma, Niro är såå cool!"

Och så har vi varit på kompisens kalas också! Minou fyllde 3 och hade ett jättemysig kalas med massor av gott!!
(J, jag kom precis på att jag glömt svara på ditt sms! Sorry! Skriver imorgon för vill ej väcka er!)

Ja. Det var väl allt. Nu ska jag sova för imorgon är det jobb igen. Den här veckan har jag haft SJUKT svårt för att gå upp på morgonen. Ögonlocken väger 10 kg vardera och kroppen är helt out of function. Snoozar i 1.5 h innan jag i ren panik går upp. Vad kan det bero på!?

Och jusste ja. Jag kanske behöver glasögon. Men mer om det när jag har korrekt information dvs efter synundersökning.

Sov gott!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela