Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Dramaqueen

Publicerad 2016-08-08 20:49:03 i Jobb, ViktVäktarna,

Såhär i efterhand kan jag tycka att min ångest inför idag var lite väl (läs mycket) överdriven. Kom tillbaka till ett lugnt jobb. Fina kollegor som hållt i alla trådar under sommaren hade koll på allt. Hade inte en miljard mail, inte heller några arga klienter som ringde stup i kvarten. Allt var lugnt. Dagen gick mest åt att landa i gamla rutiner och "hitta tillbaka". Alla lösenord kom tillbaka så fort jag satte mig i stolen. Så, det var en lugn och fin dag. Efter lunch kom jag tillbaka till mitt kontor och möttes av världens blombukett. Inget kort, ingenting. Och jag tänkte "men har E glömt kort, det var olikt honom"

Visade sig att blommorna var från min fina kollega, Mia, som tack för att jag hjälpte henne med blocketannonserna. Och vilket tack!

Himla fina människor jag är omringad av.

Jag har försökt nå min pt hela dagen. Fick tag på henne för en stund sedan och nästa pass är bokat. Onsdag kl 6.30 (oh herregud). Jag återkommer hur det gick om jag överlever.

Var ute med Greta på middag, och berättade till henne att jag tänker att jag tränar från 6.30-7. Duschar, fixar mig, åker hem och plockar upp barnen för att lämna dem på förskolan och sedan till jobbet. Hon svarade med "vilken icke Neg-aktig plan". Vi får se om jag lever upp till mina överambitiösa planer.

Verkligeheten kommer snarare vara att jag tränar kl 6.30-7. Svimmar i omklädningsrummet till 12 och sen blir jag sjukskriven från jobbet i en månad pga "överansträngning på gym".

Men som sagt, jag återkommer.....kanske.

Nu är det iaf kväll (yaaay!). E lägger barnen och jag har satt på mig mjukis, tvättat bort sminket och slängt mig ner i soffan med ett glas vin. Ikväll skiter jag i viktväktarna.

Slänger in en bild för inspiration. Kolla så fint. Ge mig stolarna....och allt annat med.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela