Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Dag 1

Publicerad 2016-07-04 12:00:53 i Småbarnsliv, ViktVäktarna,

Första officiella semesterdagen och första vv dagen. Dagen började lite kaotiskt. Vaknade för det första av en mardröm. Kommer ner och ser att E och C klipper gräset. Det är fint väder så Celines vattenland har öppnat nu i våran trädgård, dvs dem blåste upp poolen. Jag tänker att jag passar på att laga min frukost. Detta händer....

Håller en god min. Plockar upp ägget. Fortsätter laga min goda vvfrukost. I bakgrunden hör jag Celine säga något om att hon ska fylla poolen. När min frukost är klar vänder jag mig om och ser att tjejen sprungit fram och tillbaka från badrummet till trädgården för att fylla sin pool. Hela vardagsrumsgolvet var vatten. Paniken. Kunde inte ens ta en bild då min mobil valde att dö. Det i sig är en dålig start på dagen.

Men när jag torkar golvet, plockat upp ägget och äntligen satt mig ner för att äta frukosten så ser jag NIRO STÄLLA SIG UPP AV SIG SJÄLV! Helt utan stöd från mig eller väggen eller något annat. Utan bara så, från ingenstans. Lilla kämpe.

När han gjort mig glad och jag fått i mig både kaffe och mat känns den här dagen mycket bättre. Fint väder är det också.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela