Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Lantliv

Publicerad 2016-07-10 07:34:22 i Småbarnsliv, ViktVäktarna,

Vi har haft fantastiska dagar här på Stallarholmen (kan inte påstå samma om kvällarna men det kommer jag till längre ner).

Vi har levt i idyllen, grillat, fikat, umgåtts och njutit. Barnen har haft skitkul! Jag och E har verkligen fått mersmak för det här med sommarhus och lantliv. Vem vet, i framtiden kanske vi köper vårt eget lilla ställe.

Vi är på Gretas svärföräldrars stuga, och dem har en otroligt fin trädgård med alla möjliga sorters frukter. Igår plockade jag lite körsbär och hallon men det finns så mycket mer att upptäcka.

Sen är det en påfågel som går runt här i området, Gustav heter han. Han var på våran altan igår men min mobil valde att inte ta några bilder då. Och på tal om mobil, det har verkligen utmanat mitt psyke i helgen. Det första den valde att göra stunden vi var framme var att dö - i sisådär 8 timmar! Jag tänkte att detta måste ju vara en prövning från Gud. Ute på landet, ingen mobil, ingen koppling till omvärlden. Det var faktiskt otroligt skönt och befriande. Men såklart, så fort den startade igen var jag uppkopplad som vanligt. Men mycket mindre, jag har ju knappt bloggat till exempel.

Vi har packat med oss alldeles för mycket av allting. Celine har levt i trosor och klänning och Niro i t-shirt och blöja. Likaså med mitt och Es packning, vi hade kunnat klara oss en månad. MEN det viktigaste viiiiktigaaste glömde vi ta med oss. Niros medicin - theralen, som hjälper honom att sova. Utan den har han både svårt att somna, men även att fortsätta sova. Första kvällen gick bra, han sov från 22-04, men inatt har det varit kaos. Han har varit vaken sedan kl 2. Sov en kortis 5.45-06.30. Hur fan kunde vi glömma!? ALDRIG MER.

Utöver det har det varit helt underbart, vi är så glada att vi fick följa med Tobbe och Greta ut hit. Skapat massa fina minnen, både vi vuxna men även barnen.

Jag låter bilderna tala för sig själv.

Och hur har det gått med viktväktarna då? Oförväntat bra! Har hållt mig inom mina poäng, ätit lite sockerkaka och tjuvat en och annan godisbit, men inte alls så farligt och allt inom mina poäng. I fredags när dem andra skulle äta glass till efterrätt kände jag mig så duktig när jag istället valde vaniljkvarg med varma hallon. Och det var sååå gott! MEN så visade det sig att den kvargen inte alls var så nyttig, och 7 sp försvann på en jävla dessert istället för 2 som jag trodde det var. Chocken och besvikelsen. Tur att jag hade poäng som räckte då. Till kvällen fick det iaf bli morot istället för chips haha.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-10 08:09:29

Hoppas ni fick en ordentlig energipåfyllning ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela