Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Shopping

Publicerad 2016-07-07 21:32:34 i

Vilken dag! En rundtur till ikea resulterade i enorma mängder shopping på både Ikea och barkarby outlet. Vi kan säga som så att min nya bil lär kosta mindre än vad jag tänkt. MEN istället kommer vi sova underbart gott framöver. Köpte nya täcken till oss från Ikea och fantastiskt fina och sköna sängkläder i egyptisk bomull och i linne från Gant. Längtar till läggdags!

Köpte en del smått och gott också. Kan visa lite senare.

Just nu är jag i full färd med att lägga barnen. Samtidigt är E i tvättstugan och akuttvättar handdukar och lite annat vi behöver inför imorgon. Vi ska ut på landet till Gretas och deras stuga. Alla som känner mig vet att jag inte är någon "stugmänniska" men jag ser faktiskt fram emot helgen. Så pass mycket att jag till och med köpte mig en ny bikini idag. Tanken är att vi ska stanna till på söndag, men vi kommer vara flexibla och låta vädret (och barnens humör) påverka vistelsetiden.

För övrigt måste jag bara säga att jag tycker att Celine blivit så rolig. Hon har alltid varit en glädjespridare men nu i den här åldern när ordförrådet blivit bredare och hon kan uttrycka sina tankar mer så kan jag verkligen kikna av skratt ibland.

Vi hörs senare


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela