Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Sommarlov

Publicerad 2016-07-01 20:54:18 i Jobb, Småbarnsliv,

Detta börjar bli en rutin, att jag skriver i samband med läggning. Mutitasking vettu.

Nu har min semester börjat! Vilken känsla. Känns nästan som att ha skrivit tenta. Strax innan vi skulle sluta idag dök det upp ett viktigt hembesök. Jag, Maria och Mia åkte på det. Därefter tillbaka till kontoret för att plocka undan, hänvisa telefoner, mail och annat pill. Körde hem Mia och efter det en sväng in på bolaget för att köpa något att fira semestern med ikväll. Recension kommer sen. Förresten, varför ville hon inte se mitt leg? Vad ska det betyda? Skittant!

När jag kom hem möttes jag av ett tyst och städat hem. Inte ofta det händer, men vilken fantastisk upplevelse. E skulle hämta barnen och jag hann hem först. Tog en powernap på soffan. Med powernap menar jag verkligen en powernap. Typ 10 min, innan alla var hemma med buller och brak. Äta middag, äta popcorn och ha tvmys innan klockan blev vad den är nu och det är dags för barnen att sova.

E ska kanske iväg till en kompis. Själv ska jag slänga mig i soffan och smälta faktum att jag inte har några måsten FEM veckor framåt. Förutom att träna med Ding då förstås.

Celine gav mig ett halsband och sa "sätt på dig den här så blir du söt som mig"

Tack Celine

Hörs senare då


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela