Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Makeover

Publicerad 2016-06-30 23:13:00 i

Jag har ändrat utseende på bloggen, helt utan min systemutvecklare till makes hjälp!  Det ser olika ut beroende på om ni läser från mobilen eller datorn. Så läs från båda.
 
På tal om makeover. På måndag börjar jag och Denise köra vv på riktigt igen. Och för att sätta ännu mera press på mig själv (utöver att jag outar det här) så har jag frågat Ding om hon vill vara min PT 5 veckor framöver. Oh my god. Hon bokade in en tid direkt för oss att träna. Ambitiösa Ding som sprungit maraton, ska träna med mig - tjejen som betalar parkering på jobbet för att slippa gå 100 meter extra från gratisparkeringen. Hur ska detta gå? Vet inte om jag tycker mest synd om mig eller Ding faktiskt.
 
Men ja. Nu vet ni.
 
 
På tal om ingenting. Jag förklarade just för E att jag är den roligaste personen han känner. Han var lite tveksam först men erkände sen.
 
 
 
 

Hejdå egentid

Publicerad 2016-06-30 21:02:24 i Jobb, Småbarnsliv,

Jag ska sluta skriva att alla dagar är långa, men dem är verkligen jättelånga. Kanske det beror på att det är sista arbetsveckan som aldrig vill komma till sitt slut.

Det har inte hänt så mycket idag. Jobbat. Var inne på Lindex på lunchen, det fanns massor av fina saker så det slutade med att jag fick beslutsångest och inte köpte något alls. Typiskt.

När jag kom hem hade Celine rymt hem till grannen. Kom hem först och åt salladen E köpt till mig från Max, sen gick jag för att hämta Celine, men slutade med att jag fick stanna på en kopp kaffe och egenplockade jordgubbar. Alltså, jag älskar att fika. När jag bodde hemma och inte hade några utgifter gick alla mina pengar till fika. Dricka kaffe, snacka lite skit, skratta osv. Så himla mysigt!

På fikat idag föreslog Mia glass. Och när Mia föreslår glass kan man inte motstå frestelsen. Så det är väl dagens höjdpunkt, noggerglassen.

Jag har fått världens ha-begär på svensktenn nu efter att ha pratat inredning med en kollega. Måste dit snart och köpa lite saker för presentkortet jag fick på min födelsedag. Snart!

Nu ska jag se om vi kan få dessa överpigga barn att somna.


Liknande inlägg

Torsdag

Publicerad 2016-06-30 07:44:52 i Jobb, Småbarnsliv,

Plötsligt händer det.....man vaknar OCH går upp innan barnen. Jag har hunnit sminka mig, dricka två koppar varm kaffe, sitta och prata i lugn och ro med E, hitta kläder som jag känner att jag trivs i och som är rena utan småbarnsfläckar OCH platta håret! Hej torsdag, här kommer jag.

Jag vaknade kl 6.20, hann göra allt ovanstående innan Niro gick upp kl 7. Varför gör man inte alltid såhär? (För att Niro alltid vaknar kl 6!). Nu väntar vi på att Celine ska äta klart sin knäckemacka (2 tuggor, paus 5 minuter, 1 tugga osv) så vi kan åka hemifrån. Hoppas på en lugn och skön dag. På lunchen är det bestämt stt vi ska shoppa istället för att äta! Lindex har 30% på ett helt köp!

Ha en fin dag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela