Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Hjälp sökes

Publicerad 2016-06-23 15:19:30 i

Detta har hänt sedan sist...

1: Jag fick för mig att börja storstäda. Vilket är så jäkla dumt att påbörja impulsivt. Jag tipsade själv min vän häromdagen att när man får ett sådant infall ska man avvakta i 30 min för att se om man verkligen Orkar eller om det bara är en dum överambitiös idé. I de flesta fallen brukar det vara det sistnämnda. Så även idag. Jag har skapat ett kaos jag inte orkar reda ut. Men i alla fall, för att göra situationen ännu skojigare: jag satt och städade i papperskorgsskåpet när jag kände hur det verkligen stinker. 
"Är vi verkligen så dåliga på att slänga soporna" tänkte jag. 
Nej, det är vi faktiskt inte (snarare tvärtom, slänger i genomsnitt 56 påsar om dagen) utan det var då Niro som hade bajsat.........så det hade läckt från blöjan..............på parketten (tack och lov inte på mattan)................där han hasat sig fram...............och ja, ni förstår. 
Fick lämna allt jag hade och rengöra golvet i en timme istället. 

2: Av allt synligt kaos som finns att städa har jag valt att städa det mest onödigaste ställena. Exempelvis diskmaskinslisten. Eller städskåpet. Varför behöver jag städa städskåpet, när ovanvåningen ser ut som en soptipp med kläder? Vi ska för guds skull ha gäster  imorgon, tror fan inte dem kommer ba "'men oj vilken ren dismaskinslist ni har". Eller? Hoppas dem observerar det faktiskt. Ibland vill man ha creds för sitt slit. Vi har även ett rent och ordningssamt städskåp nu. Ignorera den fula sladden. (Pik) 
Rekommenderar alla att köpa en Kärcher fönstertvätt btw. 

3: För ca ett år sedan hade stadiums hemsida en bugg. Ett visst par regnstövlar kostade 30 kr. Jag beställde självklart ett par till Celine och ett par till Niro. Celines slets ut redan samma säsong och är redan slängda men Niro kunde inte gå då, dessutom var dem lite för stora för honom. Och jag tänkte förstås att han aldrig kommer få använda dem. Vem vet om han kommer kunna gå eller om dem kommer passa honom när han väl kan osv osv. Inga speciellt stövlar alls, utan bara tanken att han kanske inte kommer kunna använda och slita ut dem (som så många andra par skor) gjorde mig ledsen. MEN idag, när jag fick för mig att städa onödigplatsnr3, dvs altanen, hittade jag dem. Och kolla, dem passar honom, OCH han går i dem. Så nu hoppas vi att det regnar snart eller så kan vi döda en spindel. 
Gubbe. 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela