Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Prinsessan Elsa och lillebror skelett

Publicerad 2016-10-30 21:12:06 i Allmänt, Barnen, Småbarnsliv,

Som elstötar från ingenstans, eller typ som att någon bankar en spik i huvudet på en. Sådan huvudvärk har jag haft hela dagen. Kommer plötsligt, varar en stund. Är på dåligt humör för att jag har så ont. Så - jävla - ont. Har sovit varenda tillfälle jag fått idag. Då släpper det. Inte ens värktabletter hjälper. Jävla huvudvärk.

Och så har man dragit tillbaka klockan en timme. Så dålig timing! En extra timme med smärta. Jippi!

Men nu är det kväll, det är tyst och mörkt. Huvudvärksidealstämning. Imorgon fyller min underbara unge 4 år! Fyra år! Kan inte förstår att tiden går så fort. Helt underbar är hon. Och rolig. Och klok. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till henne. Min fina Celine. Min Celine!

Jag har tagit ledigt från jobbet dagen till ära. Ska ha en mamma-Celine dag och skämma bort henne med bio och allt hon vill ha! Längtar efter hennes glädje.

Häromdagen hade dem maskerad på förskolan. Celine skulle vara prinsessan Elsa. Under klänningen tänkte jag att hon skulle ha vita strumpbyxor och en vid tröja. Dels för att klänningen kliar men också för att inte frysa. När jag klätt på henne allt det vita tittar hon förvånat på mig och säger

"Asså? Ska jag vara Olof eller??"

Nu ska jag försöka sova bort min huvudvärk. Imorgon är en stor dag!

God natt!

Jag somnar

Publicerad 2016-10-27 20:40:31 i Allmänt, Jobb, Småbarnsliv, Tankar,

Vilken vecka! Mycket på jobbet, mycket privat, men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Imorgon är det fredag (whoho), men E verkar ha blivit sjuk (mindre whoho). Imorgon fredag, sista energin ska läggas på att ta Celine till tandläkaren, därefter klä ut två barn som ska på maskerad till förskolan. Efter det utbildning på hab, sedan till jobbet vid lunchtid - där vi ska ha planeringsdag för familjefrid, jag och familjefridssamordnare. När allt viktigt är klart, är det dags för det viktigaste av allt, AW!

Men just nu är mission att få barnen att somna. Det går SÅDÄR! Och när dem somnat ska jag ner och städa, duscha sen lägga mig och sova (läs: svimma). Alltså, det här med att vara vuxen och ha massa ansvar. När kan man återigen bara få komma hem, slänga sig i soffan på obestämd tid och ta • det • lugnt!? Aldrig va? Är kostant trött. Finns heller inga lösningar på problemet. Även om jag lägger mig tidigt, måste jag ändå vakna 5-6. DET ÄR DÅ SÖMNEN ÄR SOM BÄST! Och för att "lösa" ett problem, måste man offra något, i detta fall egentid på kvällen. Som förvisso ändå är onödig för att man tvingar sig själv att sitta uppe trots att ögonen svider och det inte finns något kul på tv. Men ÄNDÅ. Man måste ju få lite egentid. Man måste väl ändå få känna att man kan vara i sitt hem egna hem i tystnad.

Nu somnade Niro. Och jag är på väg jag också. Skit i städ och dusch och mat. God natt god natt

Zzzzzz
Bus!

Liknande inlägg

Risgröt och kaffe

Publicerad 2016-10-24 05:54:26 i Allmänt, Jobb, Småbarnsliv, Träning,

Det tar flera månader av blod svett tårar och träning innan man känner sig någorlunda "vältränad" eller i alla fall att man är ok med träning. Men det krävs bara EN VECKA att komma ifrån det och återgå till samma gamla vanor! Jag har inte tränat någonting alls förra veckan, vilket innebär att det var sjukt svårt att vakna imorse. Jag har träning idag, onsdag OCH fredag, och just nu känner jag att det skulle vara helt ok om jag blev sjuk eller nått den här veckan. Fyfan. Sitter här nu och tvingar i mig frukost. Ska börja röra på mig. Shit va jag inte orkar. Vill bara gå upp och lägga mig i min varma säng igen.

Nu fick jag sällskap av E och Niro också, kl 5.30 en måndag morgon. Hej hej vecka 43. Låt oss se vad du har att erbjuda!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela