Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Hej väggen

Publicerad 2016-10-05 18:40:11 i Allmänt, Barnen, Jobb, Småbarnsliv, Tankar,

Föräldramöten, ny handlingsplan, föräldrakurs i kommunikation, möte med habilitering, möte med förskola, nya arbetsrutiner, gamla arbetsrutiner, utbildningar, möten OCH livspusslet på det. Allt detta på resten av veckan. Jag blir trött av bara tanken. När fan ska man hinna carpe diemma?

Pappa hade lagat ghorme sabzi när vi kom hem. Känslan av att komma hem till ett rent hem med doften av din favoriträtt tillhör top 5. Synd att det händer så sällan. Båda barnen åt med god aptit, alltid en lättnad. Celine har sprungit över till sin Wilma, och Niro sitter här och drar mig i håret. På tal om hår - en viss person har klippt Niro, skitfult! Jag blir arg bara av att tänka på det så jag lämnar det där. Du som läser detta, vem du än är. Rör aldrig Celine och Niros hår. Aldrig.

Hade ännu mera genomgång med Sofie idag. Allt känns ju bra i teorin, återstår att se hur det går i praktiken. Så sjukt nervös över hur det ska gå när jag står där ensam med mitt första ärende. Men tacka gud för mina arbetskollegor som jag med säkerhet vet kommer finnas där och backa upp.

Snart ska pappa åka så nu ska vi umgås, men vi hörs senare.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela