Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Fredag

Publicerad 2016-09-30 18:23:30 i Barnen, Småbarnsliv, Tankar,

Så, den här appen har valt att flippa ut när det är dags att publicera mina inlägg. Igår skrev jag ett långt och, om jag får säga det själv, väldigt trevligt inlägg. Vad händer när jag ska publicera den? Appen hänger sig. Allt försvinner. Jag vill hänga mig. Detta var andra gången det hände så nu vågar jag knappt skriva långa inlägg.

Med det sagt, äntligen fredag. Den hade inte kunnat komma mer läglig än nu. Jag är så sjukt trött. Huvudvärk, träningsvärk, menskvärk, alla sorters värk. Jag hämtade barnen idag. Sen kom vi hem och jag lagade den lyxigaste middagen jag kunde förmå mig till. Prestation efter förmåga osv.

Jag är sugen på lösgodis. Om någon könner sig manad såhär en fredag kväll, så är du välkommen.

Igår när jag kommer hem springer Celine fram till mig med massa presenter. Halsband och armband och hjärtkudde och lite annat. Hur gulligt är inte det?

Nu ska jag vila. Hej då länge

Min nya roll

Publicerad 2016-09-27 21:08:22 i Barnen, Jobb, Småbarnsliv, Träning, ViktVäktarna,

Upplands Väsbys nya familjefridsutredare at your service. Jag fick tjänsten! Min kollega som jobbar med familjefrid kommer sluta och gå vidare på nya äventyr, och hennes efterträdare kommer bli jag! Så spännande. Jag ser verkligen fram emot nya utmaningar.

Händer inte så mycket här förutom det. Jobb, hem, barn. Ingen viktväktarna. Äter på som vanligt (läs: som fan). Men imorgon bitti har jag träning och det ser jag fram emot. Träningsvärken från förra gången börjar avta och min kropp känner inte igen sig, så det ska bli skönt att ömma till den igen imorgon.

Barnen somnade tidigt idag. Celine ville till och med gå och lägga sig frivilligt idag. Fick det här meddelandet från Tobias, våran granne tidigare idag...på tal om Celine.

E är på träning, barnen sover och jag ligger i sängen och funderar på att antingen gå ner och dricka ett glas vin eller gå ner och äta glass eller bara blunda och sova här och nu. Alla tre alternativen är väldigt lockande.

Fast, vin har jag redan druckit, och av glassen kommer jag frysa. Återstår en sak att göra...god natt mina fina

OMG NIRO VAKNADE! Vafaaaaan! Var fan är vinet!

Från tidigare idag. När jag hetslagade middag och låtsades se lugn och sansad ut på en selfie. Diskbänken bakom var kaos, barnen var hungriga och gnälliga, tvätten behövde hängas och där stod jag och tog en selfie.

Hashtag:bakomkulisserna


Liknande inlägg

Inredning

Publicerad 2016-09-24 12:01:58 i Tankar,

Det var länge sedan jag vaknade vid lunchtid, men det var vad som hände idag. Eller i alla fall nästan lunchtid, kl 10.30. E höll på att laga spagetti köttfärssås, Celine var hos Wilma och Niro var trött och gnällig. Nu har barnen ätit, Niro sover och E ska iväg på friidrottsdag arrangerat på hans jobb.

Själv googlar jag på inredningsinspiration, till mig och till min kompis. Blir så sugen på att göra om allt...nu. Om man bara hade haft tiden och pengarna så skulle det vara perfekt.

Nu ska jag ner och dricka kaffe. Hörs senare!

Snyggt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela