Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Gräsänka

Publicerad 2016-09-16 22:21:37 i

E är i uppsala och stannar där inatt hos sin mamma. Jag och barnen är hemma och vi har haft finbesök av min vän och hennes barn. Det blev pizza, vin, chips och gurka. Mysigt som fan, och skönt med lite tjejsnack.

Hade träning imorse. Dagen har varit så lång så jag har nästan glömt hur det gick, eller vad vi gjorde. Men vad det än var så överlevde jag. Alltid skönt att träna men ännu skönare när det är över.

Efter det var det jobb i vanlig ordning. Och jobb som i jobbigt. Sjukt mycket idag. Ärenden och ansökningar, beslut och samtal osv. Så jävla skönt att det är helg nu. Planen är att jag och barnen ska åka till Uppsala imorgon, men som jag känner just nu med träningsvärk, huvudvärk och trötthet kommer det troligtvis inte att hända.

Var för övrigt och fixade naglarna igår kväll. Den här gången fick det bli blått. Kul med lite variation. 99% av min garderob består av svart, men nu börjar det trilla in lite blåa plagg också. Aldrig förstått varför folk ska klaga på att man alltid har svart. Jag älskar svart.

Klockan var 6.01 när jag tog bilden. 6.10 orkade jag ta mig ut ur bilen. 😭

Kan vi förresten tala om hösten. Vi har ju hur varmt och soligt som helst. Fantastiskt! Tacka ozonhålet vettja. I brist på andra sätt att utnyttja solen satte vi oss och spräckte viktväktarnas dagspoäng genom att äta croissant. Så gott.

Om ni inte redan testat Apothic så gör det. Imorgon. Tillsammans med Prima donna. Eller choklad. Eller pizza. Eller mat. Tillsammans med allt. Eller ingenting. Så god är den alltså.

Om det har hoppats mycket fram och tillbaka i texten är det inte pga att jag inte vet hur man har en röd tråd, utan pga den här jävla bloggappen som gör allt så onödigt avancerat.

Tack och hej


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela