Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Min nya roll

Publicerad 2016-09-27 21:08:22 i Barnen, Jobb, Småbarnsliv, Träning, ViktVäktarna,

Upplands Väsbys nya familjefridsutredare at your service. Jag fick tjänsten! Min kollega som jobbar med familjefrid kommer sluta och gå vidare på nya äventyr, och hennes efterträdare kommer bli jag! Så spännande. Jag ser verkligen fram emot nya utmaningar.

Händer inte så mycket här förutom det. Jobb, hem, barn. Ingen viktväktarna. Äter på som vanligt (läs: som fan). Men imorgon bitti har jag träning och det ser jag fram emot. Träningsvärken från förra gången börjar avta och min kropp känner inte igen sig, så det ska bli skönt att ömma till den igen imorgon.

Barnen somnade tidigt idag. Celine ville till och med gå och lägga sig frivilligt idag. Fick det här meddelandet från Tobias, våran granne tidigare idag...på tal om Celine.

E är på träning, barnen sover och jag ligger i sängen och funderar på att antingen gå ner och dricka ett glas vin eller gå ner och äta glass eller bara blunda och sova här och nu. Alla tre alternativen är väldigt lockande.

Fast, vin har jag redan druckit, och av glassen kommer jag frysa. Återstår en sak att göra...god natt mina fina

OMG NIRO VAKNADE! Vafaaaaan! Var fan är vinet!

Från tidigare idag. När jag hetslagade middag och låtsades se lugn och sansad ut på en selfie. Diskbänken bakom var kaos, barnen var hungriga och gnälliga, tvätten behövde hängas och där stod jag och tog en selfie.

Hashtag:bakomkulisserna


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela