Qualitytime vid midnatt

Kl är 1.30. Jag är uppenbarligen fortfarande vaken, med halsont och huvudvärk. Fönstershoppade lite på mobilen och insåg precis hur jävla gärna jag vill ha en sån här LV väska.

Visst är den fiiiiin? Om någon känner för att vara snäll så be my guest. :)

Idag har jag varit hemma. Bytt sängkläder och kännt mig helt slutkörd. Men äntligen hittade jag ork till att sätta på dem nya linnesängkläderna. Så mycket snack om hur sköna dem är. Man ser dem i var och annan inredningstidning så mina förhoppningar inför nattens sömn är höga.

Ute blåser hösten. Det känns som att sommaren tog slut över en natt bara. Redan kl 21 börjar det mörkna och tanken på att vi går mot mörkare tider gör mig lite halvdepp, tills jag tänker på lussebullar och pepparkakor och tända ljus och julen! Längtar! Jag - ÄLSKAR - julen. Och i år ska jag skriva en önskelista till tomten jag också. Och GLÖGG, jusste, det hade jag glömt! Måste se till att gå ner några bonuskilon tills dess så jag kan frossa med gott samvete.

Nu vaknade Niro igen. Så himla mysigt att han gjort det till rutin att vakna kl 2 till 4ish. *ironi på hög nivå* för det är inte ett skit mysigt. Det är snarare sjukt jobbigt!

Tack o hej. Nu ska jag umgås med min son. Mitt i natten. När alla sover.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: