Hej igen. Jag är tillbaka

Jag har på "Sleep music to help you relax all night" i skrivande stund. Kl är 13.26 och jag försöker få Niro att somna. Vi är inne på spår 3 på albumet och det känns fan inte som att han närmar sig sömnen. Snarare jag som kommer däcka snart.

Han vaknade "i natt" kl 23.30 med hög feber. Fick alvedon, somnade om och vaknade med feber igen kl 4.30. Och här är vi nu. Jag med nackspärr och han med en envishet att inte somna, TROTS att han inte vill vara vaken. Jag har försökt ge honom något att äta men det vägrar han också. Jag vill laga mat, för att ge honom något ordentligt, MEN han vill vara i famnen. Förstår ni? Vägrar sova, vägrar vara vaken, vägrar sitta själv, vägrar äta. Det är sådana här stunder som gör att man undrar över meningen med livet.

Och var är E och Celine då? Jo, på kalas!

Jag har varit borta en del från bloggen. Det har varit mycket, såsom det brukar vara i livet. Det har gått upp och det har gått ner. Jag har tänkt samla ork och energi och börja skriva igen när allt är upp. MEN TYDLIGEN så vänder det över en natt, så här är jag nu. Nere. På botten. Jag behöver att Niro somnar. Så jag kan gå ner och laga kycklingcurry med ris. Så jag kan tvätta en maskin med kläder och dammsuga. Förstår ni? Det är min önskelista just nu, att få städa! Herregud.

Såhär snygg blir man när man sovit 2 veckor i rad.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sååå roligt att få läsa igen 😅
/shab

2016-12-10 @ 15:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: