Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Vab-Lucia

Publicerad 2016-12-13 11:09:05 i Allmänt, Barnen, Småbarnsliv, Tankar,

Det blev inget luciatåg för våran del. Celine kom in till oss mitt i natten med hög feber. Precis när ena barnet är på bättringsvägen så lämnar hen över stafettpinnen. Så, att stå i kylan tidig morgon omvandlades istllet till vab med två barn. Hade föredragit kylan om jag ska vara ärlig.Fast hittills har det gått bra, ingen är rastlös ännu. Vi har hunnit baka scones, sjunga lite julsånger och vila. So far - so good. Ni vet den när man är så trött att man blir överambitiös, jag är där nu. Har typ lust att måla en vägg och starta en garageförsäljning på en och samma gång. Kan iofs vara effekten av all kaffe jag fått i mig senaste 3 timmarna 

Hurtigmamman strikes again

Om jag får säga det själv så blev sconesen jävligt goda. Inte om du frågar Celine. Hon tog en tugga o sa "oh va äckligt!" Sen gick hon och spottade ut det i papperskorgen. Därefter gick hon och tog en tacoshell och sa "detta är riktig bröd, mamma"


Mmmm. Ok Celine. 

Sen undrar jag hur det kommer sig att ljus nr 2 brunnit längst? Det är sånt här jag menar när jag säger att ingenting är strukturerat eller i rutin. Allt bara sker, på ett eller annat sätt. Skulle inte förvåna mig om E och Celine vaknade en morgon och ba: idag tänder vi ljus 2 i adventsljustaken och skiter i alla dem andra. Helt ologiskt. 


Aja. Kolla in hur morgonen såg ut. Trodde först att det var belysningen inne som påverkade ljuset genom fönstret, men jag öppnade dörren och såg, en magisk fantasivärld! Så fint! 

Nu har jag fått för mig att jag ska färga OCH klippa mig. Och det är en sådan grej som man vill göra direkt, typ igår. Så hoppas E kommer hem tidigt och att en vettig frisör har tid. 


Shit. Nu slog tröttheten till! 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela