Hej där!

Inte skulle man någonsin gissa på att JAG kommer att gilla träning. Men det här med PT är ett av dem bästa besluten jag tagit i mitt liv. Jag dör varje gång, och det känns tungt att gå dit, MEN, jag tar mig dit och jag gör det jag ska och efteråt känns det JÄÄÄVLIGT bra (förutom att benen skakar och känns som 8 ton vardera).

Nästa tillfälle är på torsdag och jag vågar nästan påstå att jag längtar lite.

Problemet är dock att jag är en person som vill se resultat direkt. Så är jag med allt, om jag ska klippa mig, vill jag göra det NU. Ska jag möblera om hemma, ska det bli klart Idag osv. Jag kan liksom inte låta saker och ting ta tid.

I ärlighetens namn hade jag en dålig dag för några dagar sen. Ni vet när allt känns extra tungt och man vet inte riktigt vad det beror på. Det beror på allt och ingenting nästan. Jag kan inte ens idag förklara varför jag mådde dåligt, men jag ville liksom ha resultat. Resultat av träningen, resultat av kosten. Jag ville att allt skulle vara perfekt, för allt störde mig. Jag ville att hemmet skulle vara städat, fönsterna rena, golvet moppat, kläderna sorterade. Jag ville att vi skulle ha barnvakt och kunna gå ut på en endaste middag själva. Jag ville att bilens framruta skulle vara fixat osv osv. Sen tittade jag på Niro och insåg en sak.

Ni vet när man säger allt har en mening, E säger det ofta. Så tänkte jag att meningen med Niros försening, med det motoriska, det kognitiva, talet och allt det där, meningen med det kanske är att lära mig att ha tålamod. Aldrig tidigare i mitt liv har jag haft så mycket tålamod som när vi tränat med Niro dag in och dag ut. Varför? För att få resultat. Och vi har FÅTT resultat. Han gör allt vi aldrig kunde ana. Och faktiskt, tillfredsställelsen är SÅÅÅ MYCKET högre när man väntar och kämpar, än när någonting händer snabbt.

Så jag kom på mig själv, att jag ska ta det lugnt. Ha tålamod. Längta, vänta, kämpa. Så kommer resultatet sen. I bättre form än man någonsin kunnat föreställa sig.

Sen är han iofs den störta kämpen jag träffat i mitt liv, därav alla framsteg. Har inte alls så mycket med mitt eller Es engagemang i hans träning.

Men förutom det. Vad har mer hänt? Well, världen har gått bananas. Jag vet inte om det är så att folk har tappat det mer på senare tid, eller att media gör att vi får ta del av mer skit. Men det känns nästan som att man borde vara lite rädd pga alla idioter som härjar i samhället.

Har inte mycket mer att tillägga här just nu. Men semestern fortskrider, det är varmt och soligt, jag har nyss testat dricka trendiga Chiafrön (som för övrigt min mamma brukade ge oss när vi var små), Niro sover, Celine och E är på lek och bus, Es vänner var här igår och vi grillade och hade trevligt, min bil mår bra, jag har köpt nya träningsskor, tvätten är ännu inte sorterad osv osv.

Ha en fin dag!