Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

God natt

Publicerad 2016-07-12 01:21:32 i Småbarnsliv, ViktVäktarna,

Jaha, det blev seriöst helt plötsligt. E kom hem med inte ett, men TVÅ årskort på SATS. Nu har jag inga ursäkter. Dem har ju även barnpassning så jag är rätt körd faktiskt. Jag var precis påväg ut hemifrån när han la dessa på bordet, skulle precis stänga dörren när han ba: och en PT kommer ringa dig i veckan.

Såatteh......hejdå lata dagar.

Var påväg hem till Mia för att hjälpa henne fota lite möbler som hon vill sälja. Vi ska lägga upp dem på blocket imorgon. Det var trevligt. Jag älskar ju att fotografera, och umgås med fina människor. När vi var klara blev jag bjuden på godaste ägg och ostomeletten.

Jag har varit sjukt duktig med viktväktarna min första vecka. Hade vägning idag med god resultat så jag är nöjd och stolt. (Peppar peppar). Jag hoppas motivationen håller i sig, och det är så mycket enklare och roligare när man gör det tillsammans med någon annan.

Men idag var första utmanande dagen, jag hade sötsug, kände mig hungrig, ville ha allt onyttigt i världen. Jag var till och med nära att ge upp och köpa en burk nutella på willys. Men behärskade mig och köpte dessa här! Sjukt goda och nästan inga sp alls! Smaka!

För övrigt har det ösregnat idag. Det blev ingen Ikea. Istället åkte E och Celine till Ica Maxi. Där hade Celine busat. Hon hade tagit tag i rullpåsarna vid fruktavdelningen och sprungit. E säger att alla skrattade, förutom han. Hahah. Han fick stå där och rulla tillbaka 10 meter påse istället. Celine i ett nötskal.

Idag säger Celine att bababoo är hennes. Hennes och Niros. Jag förklarade att han är MIN pappa. Men så fick det inte vara. Han är hennes bästa vän. Hon saknar honom, det gör vi också. Hoppas du kommer hem snart bababoo om du läser detta.

Nu är det dags att sova. Imorgon har vi finbesök. Min egna lilla mamma.

Sov gott!


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela