När börjar Nyhetsmorgon?

Visst är det en härlig känsla när man vaknar och solen lyser in. Man får en energiboost som räcker resten av dagen. Iaf tills man ser alla fläckar! Fläckar på golvet, på skåpen, på fönsterna, på väggarna. Fläckar, fingeravtryck och damm överallt! Jag som har levt i en falsk illusion att vi ändå har det relativt rent får mig en rejäl verklighetsuppfattning varje gång solen solens strålar framhäver all skit, som en påminnelse att jag ska städa mer, vila mindre. Alternativt anlita städhjälp. Sistnämnda låter mer tilltalande.

Idag ska jag och Greta till Ikea och lite andra affärer. Att handla inredning och annat till hemmet är det bästa jag vet! Så det ser jag fram emot. Barnen lämnar vi hos killarna så vi kan ta det lugnt och inte jaga ungar alternativt fastna på barnavdelningen. Det bästa som finns när man är på Ikea själv, är att höra andra barn gnälla och känna känslan att det är inte mitt ansvar. Befrielsen alltså.

Vi vaknade 5 idag jag och Niro. Eller han väckte mig rättare sagt fast det förstår ni ju själva att han gjorde. Så det är trevligt. Han ser till så att vi utnyttjar dagen till fullo, om man nu kan påstå att ligga i soffan är att carpe diema. Alltså när man vaknar innan nyhetsmorgon ens börjat är det ett tecken på att man är uppe alldeles för tidigt. Tur att man har kaffe.

Igår kväll var jag förbi Mia en stund. Köpte med mig jordgubbar för att försöka "stay healthy". Öppnar dörren och ser detta!

Vilken utmaning, som jag förvisso kuggade på. MEN jag försökte i alla fall hålla det inom rimlig mängd, tror jag. Eller så ljuger jag för mig själv. Det får bli ett extra varv på Ikea helt enkelt.

Jaha, nu är kl över 6 och nyhetsmorgon har ännu inte börjat. Vad är det som händer??Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: