Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Hejdå egentid

Publicerad 2016-06-30 21:02:24 i Jobb, Småbarnsliv,

Jag ska sluta skriva att alla dagar är långa, men dem är verkligen jättelånga. Kanske det beror på att det är sista arbetsveckan som aldrig vill komma till sitt slut.

Det har inte hänt så mycket idag. Jobbat. Var inne på Lindex på lunchen, det fanns massor av fina saker så det slutade med att jag fick beslutsångest och inte köpte något alls. Typiskt.

När jag kom hem hade Celine rymt hem till grannen. Kom hem först och åt salladen E köpt till mig från Max, sen gick jag för att hämta Celine, men slutade med att jag fick stanna på en kopp kaffe och egenplockade jordgubbar. Alltså, jag älskar att fika. När jag bodde hemma och inte hade några utgifter gick alla mina pengar till fika. Dricka kaffe, snacka lite skit, skratta osv. Så himla mysigt!

På fikat idag föreslog Mia glass. Och när Mia föreslår glass kan man inte motstå frestelsen. Så det är väl dagens höjdpunkt, noggerglassen.

Jag har fått världens ha-begär på svensktenn nu efter att ha pratat inredning med en kollega. Måste dit snart och köpa lite saker för presentkortet jag fick på min födelsedag. Snart!

Nu ska jag se om vi kan få dessa överpigga barn att somna.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-06-30 21:34:08

Glass utan mig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela