Sista veckan

Första dagen på sista veckan innan semestern. Vilken lång och seg men effektiv dag det varit. Köpte en flaska vin för att sätta guldkant på tillvaron. En flaska vi inte testat så får hoppas på att den är god. Bild kommer senare

Fy. Inatt hade jag insomnia. Ni vet när stressen ökar ju mer klockan närmar sig till att man ska vakna. Jag hatar det. Man vill tvinga sig själv att somna men man kan likväl gå upp och dansa salsa. Det var länge sen jag hade problem med att somna. Innan jag fick barn närmare bestämt. Vi får hoppas att det blir bättre sömn inatt.

Kom hem från jobbet. Maten stod färdig. Barnen har ätit. Celine är på rätt dåligt humör. Som ett blixtmoln typ. Man vet inte när hon kommer explodera. Hon satt med tallriken full med pyttipanna när hon plötsligt utbrast "jag vill ha mer!!!"
- men du har ju massa kvar. Ät upp det du har.

"NEEEEJ JAG VILL HA MEEEER"

Herregud. Hon hade redan fått allt som fanns i stekpannan. Så medans hon låg på marken och hade en galen meltdown tog jag hennes talltik och tömde hälften TILLBAKA i stekpannan.

- jahaaa Celine, menar du att du vill ha mera från stekpannaaan?? sa jag.

"Jaaa *böööööl*"
- men dåså. Här älskling. *hällde TILLBAKA det i hennes tallrik*

Då gick det plötsligt bra att äta. Galna unge.

Nu sitter jag i soffan, E har däckat i divanen, Niro kiknar av skratt åt sin docka och Celine kollar ipad och klagar på det hon tittar på. En helt vanlig måndag kväll.Kommentarer
Postat av: mygooddays.blogg.se

Men du är snygg trots din måndag

Svar: Bilden är från innan måndagen började.
Neg

2016-06-27 @ 19:41:14
URL: http://mygooddays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: