Wow

Vilken fantastiskt lång jävla dag. Kommer till jobbet, ser min kollega chockad och ledsen. Blir orolig och undrar vad som hänt såklart. Visar sig att hon varit med om en bilolycka. Körde henne till akuten och där satt vi fast mestadels av dagen. Utan mat och utan vatten. Vi skrattade iaf rätt mycket. Åt en jävla snubbe som var tvungen att ringa hela sin telefonlista...en och en...för att berätta vad som hänt honom....i detalj....med högtalaren. Vissa av hans "vänner" brydde sig inte och ba: jaha? Ok. Men krya på då.

Trodde sådana människor endast fanns på provocerande filmer, men nej, den här var på riktigt. Maria trodde att hans statusuppdatering på facebook kommer vara intressant ikväll.

Vid 15 tiden var vi tillbaka på enheten och skulle jobba. Uttömda på energi. Inte mycket blev gjort. Därefter, som om jag inte var trött nog, valde jag att åka till Stinsen. Tröstshoppa. Köpte tre koftor från Esprit och lite smått från rean. Helt ok spontanshopping vill jag påstå

Kom hem och möttes av en glad Niro. Celine hade somnat i soffan och E hade lagat världens godaste lax. Riktigt välbehövd middag efter en dag av svält, och andra dagens mcdonaldslunch. Lax kan verkligen aldrig slå fel.

Har precis lagt Niro. Ska ner, ta en dusch och sova tidigt. Inte som igår - kl 1. Imorgon är det torsdag och därefter siiiista arbetsdageeeen!

Det gick bra med vita byxor idag. Passade fint i den vita äckliga sjukhusmiljön, haha.

Kolla henne! "Pappa, jag tog en fin bild. Jag är så söt"Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: