Härliga måndagar

Om jag bara hade haft en gnutta mer energi just nu skulle det vara bra. Inte för att jag ska göra något särskilt men det skulle vara skönt att inte känna trötthet och kunna sitta en stund efter att barnen somnat.

Insett att min blogg mer och mer handlar om hur trött jag är. Så ointressant. Vem bryr sig ens om att jag är så trött? Även om jag skriver för att det är kul att veta att ni läser, så måste jag ändå erkänna att detta är en fristad. Jag älskade att skriva innan. Innan när jag var ung asså. Skrev massa noveller och berättelser, dagböcker och dikter. Men sånt blir det inte mycket av nu, så bloggen är ett skönt sätt att skriva av sig. Intressanta men också sjukt ointressant saker. Och sen att jag har läsare gör det bara mera kul.

Fast, hur får man en blogg att växa? Jag har mina 100ish läsare dem dagar jag är aktiv, och ni är mina stammisar, men antalet läsare ökar inte. Det är på en ganska jämn nivå. Hur gör man om man vill nå ut till flera? Kanske sluta skriva om hur jäkla trött man är hela tiden? Ni får hjälpa mig på traven, att nå ut till andra det vill säg.

För övrigt, inget intressant. Vi var bjudna på middag hos Minou + familj. Så mysigt varje gång. Josse hade lagat skitgod mat, barnen lekte fint och allt var top notch som vanligt när vi umgås med dem. Jag är så tacksam över alla våra fina vänner.

Imorgon bitti har jag träning. Det känns väl sådär just nu. Jag önskar jag bara kunde få sova. Sova 18 timmar i streck. Kanske borde lägga mig nu. Klockan är inte ens 21. Jävla tantvarning på den.

Jobb-hiss-selfie


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker att din sarkasm är så jävla underbar.

2016-10-17 @ 22:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: