Mardrömmar

Man skulle kunna tro att en kaffeälskare som mig har kaffe hemma så det räcker två världskrig, men nej. Det är fel. För mitt kaffe är slut....igen. Med nöd och näppe räckte det till en kopp, och tur är väl det. I min nya kopp dessutom. Försökte få till en "baby in a cup" bild men det finns en anledning till varför man tar sådana bilder på bebisar och inte barn. Bebisar ligger still. Efter 800 försök var detta mitt bästa försök.

Jag hade en mardröm inatt. Jag drömde att jag - frivilligt - lämnade bilen hemma och åkte kommunalt till jobbet. Och mitt medvetna jag tänkte hela tiden under drömmen "varför fan i helvete gör du så för? Hur ska du hinna hämta barnen? HUR ska du hämta barnen? Osv". Medans mitt omedvetna jag, hon i drömmen, tänkte "när jag hämtat barnen så kan vi gå och handla lite mat. Vi kanske kan åka in till stan till någon park där barnen kan leka av sig. Vi hinner nog hem innan E kommer hem så kan vi laga mat tillsammans (jag och barnen alltså). Osv"

En jävla mardröm. Jag är inte den mamman. Den som tycker om att åka kommunalt. Den som sedan ska åka och handla med två barn. Den som ska stå ute och frysa i en lekpark i tre timmar för att barnen vill leka. Den som sen kommer hem ihjälfrusen och ska då laga mat TILLSAMMANS med barn (gud förbjude att dem kollar tv). Jag är verkligen inte den mamman. Jag beundrar dem som är så. Om det finns några. För än så länge har jag inte sett någon sådan mamma irl men "träffat" massor av dem i olika forum bakom skärmen. Mammamaffian kallas dem av Meekatt, och jag kan inte annat än hålla med.

Ja. I alla fall. Det var skönt att vakna ut den drömmen och inse att jag visst är vid mina sinnes fulla bruk.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: