Snabbspolning

Vilka otroligt hektiska dagar. Jag var i Malmö förra helgen en snabbis utan barn och E. Min bästa vän var nere från usa med sin gravida mage och hennes syster bjöd mig till babyshower utan Shazs vetskap. Jag åkte ner fredagkväll och hem söndag morgon. Hann inte göra annat än att träffa Shaz, umgås med familjen och få massage i min mammas GALNA massagestol. Varenda millimeter på kroppen får massage. Galet bra!

Och babyshowern, så himla fint.

I måndags var det jobb som vanligt, men på tisdag-onsdag hade vi planeringsdagar. Dag 1, teambuilding med Mia Törnblom. Hon var grym som hon alltid är! Jag är så kär i henne. Ärlig, kvick, rolig, smart och helt jävla fantastisk. En riktig förebild. Och som om det inte var nog, att vi hade Mia för oss själva en hel dag, så ska vi även ha henne som handledare på jobbet.

Dag 2, planeringsdag. Vi satte upp mål för våran verksamhet. Regler, förhållningssätt och annat viktigt. Två givande dagar.

På kvällen hade vi AW. Var länge sedan jag skrattade så mycket.

Onsdag kväll var jag hemma runt 18. Gick och la mig kl 20 för att jag på torsdag morgon skulle ta tåget ner till Mjölby kl 5.30. Skulle ha vaknat kl 4 men det gick inte och plötsligt var kl 4.30. Stressat fixade jag mig och satte mig i bilen för att parkera vid pendeln. Med 5 minuters marginal att antingen hinna eller missa tåget tog jag beslutet att köra ner till Mjölby istället. Vilket bra beslut!

Och utbildningen i Mjölby, WOW! Ingen mindre än Henrik Belfrage, Guru och professor i kriminologi höll i utbildningen. Den bästa talaren jag hört och den mest intressanta utbildning som jag varit på. Vågade inte be om bild med honom mtp att han pratade mycket om stalking och psykopater. Man vill ju inte kvala in sig på hans lista precis. Med den utbildningen i bagaget körde jag hem mot kvällen, var hemma runt 19 tiden, alldeles dödstrött.

Obligatorisk korvstopp när man kör långa sträckor

Och sen hade vi fredag då, igår. Vi började dagen med hab-utbildningen, och sedan jobb vid lunch. På morgonen hade vi städ-tjänst (heter det så?) hemma så jag såg verkligen fram emot kvällen. Rent hem, god mat och att äntligen få umgås med min familj som jag knappt träffat på hela veckan. Bad E köpa hem vin och mat. Huset var rent, barnen var glada. Vid 19.30 gick E upp för att lägga barnen, och därefter minns jag inte mycket. Vet bara att jag vaknade upp och kl var 9.15 lördag morgon. Så ja. Hela veckan fram till nu. Intensivt, intressant, lärorikt och roligt. Men jag var såååå trött.

Mina ambitioner för idag var väldigt höga också. "Hitta på något" med familjen. Kanske Ikea, eller lekland, eller en promenad. Men här står jag, kl 12, iklädd pyjamas, lagar felix pyttipanna med netflix kids i bakgrunden. Trevlig helg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: