Tankar

Mina barn verkar inte ha något sömnbehov. I motsats till mig. Jag var så trött imorse, på grund av att jag låg och grubblade hela natten. Även om jag "sov" så var det en ytlig sömn. Mina tankar var väldigt medvetna även om min kropp hade kopplat bort. Resulterade i att jag försov mig i morse, men tack vare att E lämnade barnen lyckades jag ändå ta mig till jobbet i hyfsad bra tid.

Jag grubblade inatt. Mestadels över vänskap. Jag vet inte hur det är med er, men jag har aldrig haft den där kompisen som finns där i ALLA lägen. Som man har kontakt med varje dag, för både små och stora saker. Någon som glädjs åt ens framgångar, peppar en i motgångar. Någon som man kan skratta med åt skitsaker. Eller en person som man kan bli arg på men ändå veta att det är lugnt efter en stund. Det fattas mig. En sådan vän.

Missförstå mig rätt. Jag har massa gulliga vänner, vissa mer nära än andra, men just den där soulmate-kompisen som vet allting om en. En sån vän har jag alltid önskat mig. Det är verkligen en sån sak i livet som jag saknar, och tror att jag heller aldrig kommer att få.

Det känns som att alla andra har en sådan vän. En kompis-syster typ.

Nog om det.

Ska lägga mina pigga barn. Återkommer senare om fler tankar jag hade...Kommentarer
Postat av: Anonym

För mig var du en syster när vi bodde på Nydala ❤️ Mvh Jessica p.s läser din blogg d.s

Svar: Ååh! Saknar dem tiderna. Saknar dig!
Neg

2016-10-18 @ 20:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: