Delicatoboll

Jaha ja. Här sitter jag och har sockerabstinens. Har skött kosten väldigt dåligt på senaste tiden och detta är väl konsekvensen. Jag vill ha en delicatoboll......på en wienerbröd......tillsammans med en påse ostbågar....och 3 stycken baklava vid sidan om. Istället sitter jag här och glor på dr phil och är så trött att jag inte ens orkar höja ljudet på tvn.

Jag hade träning imorse. Jag vaknade kl 5, i hopp om att hinna vara på gymmet kl 6, så att jag kan hinna värma upp till kl 6.30.

För det första kommer jag dit sjukt stressad (vet inte varför. Hade ju gott om marginal) och inser att ungarna slängt ut ena träningsskon från min väska. Så där stod jag, med en sko, och panik. Kom sedan på att jag hade på mig träningsskor på väg dit så jag fick ta dem. Ödet. Brukar alltid ha jobbkläder med mig, duscha där efteråt och dra till jobbet, men just idag tänkte jag att jag kommer hem och duschar.

Det var ett hårt pass idag. Vi körde några övningar som vi testade på vid första passet. Jag klarade dem inte då, men idag gick det "bra". Om man med bra menar att jag gjorde övningarna. Sen hur det såg ut och lät från andras perspektiv vill jag inte ens föreställa mig. Min pt var stolt, likaså jag. Hon sa "snart springer du vårruset!"
Och jag trodde hon sa "snart springer du till dårhuset". Det jag hörde lär väl vara mer troligt, än att jag ska springa något vårrus.

För övrigt var det en jävligt dålig idé att komma hem och duscha. För det första har vi ingen bastu hemma, vilket är träningens höjdpunkt. Och för det andra så ville jag bara lägga mig och sova. Finns liksom ingen säng i omklädningsrummet där man kan slappna av. Så, jag vart lite sen till jobbet idag. På fredag blir det träning, dusch och jobb i vanlig ordning.

I söndags var vi och hälsade på svärmor. Hon har börjat med sin cellgiftsbehandling nu. Hon var så glad och pigg. Beundrar henne som är vid så gott mod och är så stark. Barnen var på -jähävligt- dåligt humör dock och hela vistelsen gick ut på att tolerera deras gnäll. Niro hade inte sovit och Celine var allmänt trotsig. Men, svärmor och hennes syster hade lagat massor av god mat.

Jag fick mig en make-over dessutom. Den som sa att blondiner har mer kul såg verkligen inte ut såhär. Blev så innerligt tacksam över mitt mörka hår.

Idag när jag hämtade barnen hade Celine fått en medalj. En schysst kompis! Min fina tjej.

Hade en konversation med henne om detta häromdagen i bilen.

Jag - Celine, vem är din bästa vän?
Celine - Minou och Wilma och Isolde...
Jag - Vem är Niros bästa vän då?
Celine - pappa!

• tystnad •

C - du kan vara min bästa vän också mamma.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: