Stressmamman

Lite ointressant läsning om mitt liv. Vad som händer och inte händer. Lämna kommentarer, dem glädjer mig.

Mardröm

Publicerad 2016-09-23 06:55:18 i Småbarnsliv,

Inatt drömde jag att jag skulle träffa en kompis på middag, inne i stan. Kl 19 skulle vi ses och jag var framme där redan kl 18.30. Innan dess körde jag en annan vän till flygplatsen, så jag hade lämnat hemmet runt 17 tiden.

I alla fall så sitter jag där på restaurangen och väntar på min vän. Plötsligt inser jag NIRO!!! Jag har alltså glömt Niro hemma! Ensam!

Panikslagen springer jag ut från stället, letar efter min jävla bil som är spårlöst försvunnen (såklart). Till slut hamnar jag i en bil ändå, i Shabnams tror jag, och kör som en GALNING genom hela stan. Allt är annorlunda, alla gator är ändrade, plötsligt finns det sjöar och broar överallt. Efter mycket om och men kommer jag fram. Jag hittar Niro i hans säng. Alldeles blöt på sina kinder av tårar. Men han ler och skrattar så fort jag lyfter upp honom.

Dagen efter stod det som rubrik på aftonbladet: Galen bil i Stockholm stad bidrog till 3 döda och 30 person hamnade i vattnet.

Tur att det är planeringsdag idag och att jag ska vara hemma med barnen, hade haft svårt att lämna Niro idag efter den jävla mardrömmen.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela