Date & makeup

Min pappa är här. Och det är alltid supermysigt. Och barnen trivs så bra med honom, vilket innebär att vi idag hade möjlighet till en dejt! 


Som tur var sov jag i eftermiddags och hade ork till att fixa mig och gå ut på middag. Det är ju så sällan vi får tillgång till egentid tillsammans och den var så välbehövd. Kom hem med alldeles färsk energi. 


Vet inte ens vad restaurangen hette. Jag bara följde med dit, E hade bokat bord. Det var fantastiskt gott!! Vi kommer säkert gå tillbaka så fort tillfälle ges.


Jag har i brist på ork till annat börjat kolla på sminktutorials på youtube (jag vet, jag är typ 5 år sen) och hittat ett nytt intresse för smink. Har insett att jag köpt samma produkter och kört samma sminkmetod dem senaste 10ish åren så det var verkligen dags för en update. Var inne på Kicks i ca 1.5 timme igår och fick hjälp och råd med produkter. Så kul. Synd att man varken hinner eller orkar fixa sig varje morgon innan jobb. Man ska vara glad om mascaran och rougen iaf kommer på. 

Men iaf, igår när jag spenderat halva min årsinkomst på smink kom jag hem och fick för mig att testa allt. Typ kl 22, när jag egentligen borde sova. Och sen var jag så snygg att jag inte ville tvätta bort det. Och det var ju alldeles för sent att hitta på något. Men såhär blev det iaf. Kolla så fin! 

Men alltså, vilken djungel. Det finns 800 olika steg nuförtiden. Inte konstigt att alla går runt och ser ut som instagramfilter in real life. Och countoring, alltså att skapa en illution av att man ser ut på ett annat sätt än vad man egentligen gör. Jag lyckades smala upp min näsa. Wow! Tänk om man haft en make-up artist! 


Aja. Vi får se hur länge detta nya intresse kommer hålla i sig. Det är (tids)krävande med smink.

Annars händer det inte mycket. Imorgon ska vi på Disney on ice med Celine. Jag tror det kommer bli trevligt. Och imorgon åker pappa till Iran, det är lite mindre trevligt när bababoo åker härifrån. 


Vi hörs snart igen. 


Kram och god natt! Kommentarer
Postat av: Ewa

Så snygg!! Och smink alltså😍 Älskart!!!

2017-01-05 @ 17:58:54
Postat av: Jessica S

Jag är precis i samma stadie som du. Har fått ett otroligt intresse för smink i H hur roligt det är. Svårt men roligt. Snyggt de blev på dig ❤

2017-01-06 @ 23:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: